info@microworld.dk +45 70 15 20 20

Mission

Det er MicroWorlds mission gennem individuel, fleksibel og meningsfuld uddannelse at bidrage til at sikre et højt kompetenceniveau i det professionelle it-Danmark. 

Det stiller krav til vedvarende nytænkning og udvikling af nye uddannelser og anderledes metoder – en opgave som kun kan løses i tæt dialog med dansk erhvervsliv.

 

Vision

MicroWorld ønsker at være den mest nyskabende, kreative og fleksible it-uddannelsespartner i Danmark og herigennem etablere sig blandt de førende i Danmark og bane vejen for en internationalisering. 

 

Filosofi

Vi gør generalister til specialister! 

Og specialister er præcis, hvad erhvervslivet har behov for, hvis det vil bevare konkurrenceevnen i et stadigt mere internationalt miljø. De nordiske lande har stadigt sværere ved at tiltrække de store udviklingsopgaver og de vigtige spidskompetencer.

Mange specialister og udviklere rejser derhen, hvor det professionelle miljø og økonomiske udbytte er mest fordelagtigt. Dette er med til at øge manglen på dygtige it-medarbejdere i Norden og behovet for mere og bedre uddannelse. 

MicroWorld har taget denne udfordring op. Det er vores målsætning at uddanne it-specialister. Vi tilbyder hvert enkelt kursist en skræddersyet og personlig løsning med udgangspunkt i dennes styrker, svagheder og studiemæssige præferencer. Vi gør generalister til specialister.

 

Scroll to Top