OM ALECTO

Alecto A/S blev stiftet i 1998 og er i dag en del af NetCom Group. Vi er en privatejet rådgivningsvirksomhed med speciale i jobrådgivning og rekruttering af akademikere. Vores kernekompetence er det akademiske arbejdsmarked. Vi samarbejder på nuværende tidspunkt med 12 kommuner, hvoraf hovedparten er placeret i københavnsområdet.

Vi har afdelinger i København (hovedsæde), Århus og Holbæk og er ca. 20 medarbejdere.

SÅDAN GØR VI

Vi er forskellen, når du skal tættere mod et nyt job.  Vores mål er den korteste vej til et tilfredsstillende arbejdsliv, og vi arbejder som en selvfølge ud fra værdier om gensidig respekt og aktiv handling. Det handler om at matche dine kompetencer med arbejdsmarkedets aktuelle muligheder.

VORES ERFARINGER

Alecto har næsten 20 års erfaring som aktør indenfor beskæftigelsesområdet. Siden 1998 har vi gennemført opkvalificerings-, jobsøgnings-, vejlednings– og afklaringsforløb for ledige. Fra 2002 har vi desuden fungeret som Anden Aktør og gennemført kontaktforløb for udvalgte regioner og kommuner. Alecto indgik i 2013 nye rammeaftaler om akademikerindsatsen med Københavns kommune, Gentofte kommune, Frederiksberg kommune, Gladsaxe kommune, Lyngby-Taarbæk kommune og Allerød kommune. Vi samarbejder desuden med andre kommuner om skræddersyede forløb til særlige målgrupper.

VORES FAGLIGHED

Vores medarbejdere spænder over en bred vifte af kompetencer, der supplerer hinanden godt i rollen som rådgivere og konsulenter. Fælles for både medarbejdere og ledelse er at alle har betydelig erfaring fra erhvervslivet – og alle har en akademisk baggrund.

VORES RESULTATER

Alecto evalueres løbende af Københavns Kommune, via en såkaldt Defgo undersøgelse, hvor ledige i forløb hos os anonymt evaluerer vores rådgvining og undervisning. Alecto bruger Defgo evalueringen til løbende at forbedre vores ydelser og tilbud.