HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Vi har sam­men­sat et effek­tivt, inspir­erende for­løb for ledige akademikere! Som delt­ager har du en høj grad af medind­fly­delse og val­gfri­hed ift. hvor­dan dit for­løb sættes sam­men. Tilbud­det består bl.a. af indi­viduel råd­givn­ing, under­vis­ning i rel­e­vante kar­ri­er­e­ mod­uler såsom CV, Opfor­drede ansøgn­inger, Job­sam­talen, Find rel­e­vante virk­somheder, Uop­for­dret job­søgn­ing, Netværk, LinkedIn, samt Struk­tur og bal­ance som job­søger.

Deru­dover hjælper vi dig med at komme godt i gang med pro­fes­sionel virk­somhed­skon­takt, og vi har tilbud inden­for IT opkval­i­fi­cer­ing, iværk­sæt­teri, Tæn­ke­tank, med ide og pro­jek­tudvikling, samt hvor­dan man kan skabe sit eget job via fundraising.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

Jo mere du giver – jo mere får du. Jo mere nys­ger­rig og opsø­gende du er, desto mere lærer du! Vi vil gøre vores bed­ste for at hjælpe dig med netop dine udfor­dringer, men første skridt er dit!

TESTIMONIALS

… Tak for et godt seminar om CV i mandags, jeg er virkelig ærgerlig over, jeg ikke kan komme med i dag. Venlig hilsen

Ana

… Jeg vil lige sige mange tak for de inspirerende samtaler med dig. Dem har jeg været rigtig glad for! Jeg synes i det hele taget, jeg har fået god sparring hos Alecto. Mange hilsner

Tanja

… thank you very much for all your help. I have been really happy with all the great help I have gotten from the staff at Alecto, but still I hope that I will not have to use your great service again soon. Mvh.

Helga

Kære Alecto, mange tak for et inspirerende og givende forløb, det hjalp mig meget i en svær tid. Jeg er super glad for mit nye job. Jeg takker mange gange for indsatsen.

Søren P

… Hej Alecto! Jeg har været til 3 workshops i løbet af de sidste 7 dage. Jeg bliver nødt til at gøre dig opmærksom på, at i har mere end en top dygtig medarbejder ansat. Bl.a. Pernille har i den grad fingeren på pulsen, samtidig med at være ressource stærk og knivskarp. Tak for det!! I ved det jo nok i forvejen, men jeg blev nødt til lige at skrive det.

Søren

… I løbet af de sidste 2 uger har jeg været hos Alecto som "gæst fra Brøndby" og deltaget i undervisning/workshops osv. Jeg synes bestemt, at min tid hos Alecto har været både spændende, givende og relevant - takket være jeres engagerede og dygtige undervisere..

Anna

… Hej Alecto … Det er tilsyneladende lykkedes mig at få job. Jeres dygtige konsulent fik mig til at ringe til 2 uddannelseschefer for at høre om de kunne bruge en som mig. En anden type jobsøgning, end jeg ellers havde foretaget. Det gav pote begge steder... jeg har nu valgt det ene sted, som jeg har noget der minder om 100% tilsagn om beskæftigelse i mængder, der minder om fast ansættelse. Jeg sagde det som det var, at hvis de ikke ville det nu, så ville jeg vælge det andet sted. Det var bare lige det som jeg ville fortælle dig.

Jens

Kære Alecto, Jeg er i job fra 15. august og der er således mindre end 6 uger til jeg starter på min nye arbejdsplads. Vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak for denne gang. Det har været til stor inspiration at komme hos jer.

Anne-Louise

… Jeg har fået et af jobbene jeg talte om og jeg begynder 1. juli, så ville bare sige det, og jeg underskriver kontrakten næste uge. God dag. Ps.: Og det er Pernilles "skyld" for hun sagde jo vi skulle skrive til virksomheder, som vi havde god kemi med til samtalen - selvom man ikke havde fået jobbet. Det gjorde jeg og fik så job ved arkitektens kone i stedet for i arkitektfirmaet ;) Så stor tak til Alecto. Venlig hilsen

Mai-Britt

Jeg har været hos Alecto i ca 3 mdr og taget alle jeres hold og fået personlig sparring på jobsamtale. Det gav pote og jeg er startede job i mandags. Tak for kyndig og KONKRET vejledning, inspiration og energi - Det var tiltrængt og opløftende. Keep up the good work:) Bedste Hilsner / Best Regards

Tine

jeg er begejstret for oplægsholderne og hele stemningen inde hos jer. I gør det rart at komme hos jer med mange imødekommende smil! I dag og måske i morgen skal jeg tale med min kommende arbejdsgiver, så der melder jeg fra. Til gengæld er jeg heldig at have to seancer torsdag :) VH

Charlotte

Den cool Alecto-konsulent hedder Pernille From Hansen. Hun er skøn, har den fedeste win-win holdning til det hele og er fuldstændig sig selv. Hun prøver ikke at puste klienternes selvtillid op med varm luft, hun taler nøgternt og i øjenhøjde om det hele. Hun går i detaljen i sine oplæg, så alle er med i stedet for - som jeg har også har prøvet - en konsulent, der fiser rundt på powerpointen og ingen tør sige, at de ikke kan følge med. Pernilles form ligger virkelig godt i maven, når man er ledig og henvist til anden aktør. Hendes sessioner var oftest fyldt op. Jeg sender det lige til hende også - hun fik vist aldrig dén feedback direkte." Bedste hilsner

Lene