TILBAGE TIL DET SUNDE ARBEJDSLIV

Alecto har specialiseret sig i at hjælpe mennesker med psykiske og fysiske problemstillinger med at finde balance i deres liv. Vi har fokus på, at du opnår større sundhed og trivsel på arbejdsmarkedet og vi ønsker, at den enkelte får sin livskvalitet, sit personlige drive og mulighed for tilknytning til arbejdsmarkedet tilbage. Vi er derfor klar til at hjælpe dem, der har en psykisk eller fysisk lidelse eller anden form for mistrivsel som barriere i forhold til arbejdsmarkedet.

ALECTO FORLØB IFM. STRESS OG DEPRESSION

Alle vores forløb er 100% håndholdte og de har fokus på netop dine problemstillinger. Vi skræddersyer vores forløb, hvilket i praksis betyder, at du inden dit endelige forløb bliver indkaldt til en samtale med en veluddannet og ikke mindst erfaren seniorkonsulent, der i samarbejde med dig og dine ønsker og forventninger skræddersyer dit forløb.

I et Alecto forløb kan der indgå psykologer, fysioterapeuter, adfærdsterapeuter, afspænding / mindfullness. Vores jobkonsulenter er med i sidste del af forløbet, for at arbejde med de fremadrettede tiltag. De vejleder og støtter dig i din afklaringsproces omkring din fremtid på arbejdsmarkedet. Vi fokuserer på at finde den rigtige praktikplads netop for at du i praksis kan arbejde med de værktøjer som Alecto´s forløb har givet dig.

Hvis du allerede er tilknyttet en virksomhed kan Alecto bistå dig ved den nogen gange svære samtale med virksomheden i udarbejdelse af en realistisk plan for tilbagevenden. Under hele det håndholdte forløb er vi i tæt dialog med din sagsbehandler ved jobcentret omkring din udvikling og trivsel i forhold til at balanceret arbejdsliv.

Det er dig det handler om!