ALECTO SOM JOBRÅDGIVER

I Alecto har vi siden 2002 haft mere ca. 20.000 kandidater tilknyttet. Vi har arbejdet med mange jobcentre og samarbejdet med et væld af arbejdsgivere. Dette har givet os et enormt erfaringsgrundlag at trække på til formidling og støtte i forhold både jobsøgningsmetoder, konkret kontakt og rammer i dagpengesystemet.

OVERORDNET PRAKTISK KONCEPT

Alecto leverer en effektiv blanding af inspirerende metodeoplæg, personlig karriererådgivning, workshops, støtte i selvstændigt jobsøgning, individuel sparring, og ”håndholdt formidling”. Forløbene sætter kandidaten i centrum, og de er baseret på vores omfattende, konkrete erfaringer og styret af vores særdeles rutinerede konsulenter. Vi holder os til ”det, der virker”, formidler helt konkrete værktøjer og arbejder gennem løbende opfølgninger mod empowerment. Det er altid først og fremmest job og dernæst praktik eller løntilskud, der er formålet med en tilknytning til Alecto.

Alecto anbefaler generelt, at der bevilges en kombination af ”workspace" og individuel sparring, men disse kan også bevilges, uafhængigt af hinanden. Vi har derudover mulighed for at arbejde som myndighed på vegne af jobcentret, efter aftale om indhold og timetal.

WORKSPACE - DE MODULOPDELTE FORLØB

Der er mulighed for bevilling af modulopdelte forløb, hvor kandidaterne enten selv har stor indflydelse på forløbet i forhold til metodeoplæg, workshops, støtte i selvstændigt jobsøgning, eller hvor modulerne fastlægges efter aftale med Jobcentret, på forhånd. Alle moduler bookes af kandidaterne selv, via vores online bookingsystem, som kandidaterne får adgang til. Det er mulighed for at variere omfang, varighed og intensitet tilpasset kandidater, målgrupper eller jobcenter. Kontakt os på telefon 70 11 70 12, og hør om mere.

INDIVIDUEL SPARRING

Derudover leverer Alecto individuel jobsparring til kandidater der har brug for et hurtigt boost, hjælp til konkrete udfordringer eller eventuel til jævnlig, håndholdt opfølgning. Igen vil der være mulighed for at variere omfang, varighed og intensitet tilpasset den enkelte kandidat, målgruppe eller Jobcenters præferencer. Ring og høre mere på telefon 70 11 70 12.